Michelle
Kuenenger

Michelle<br>Kuenenger

Onze Colorspecialist vooral gespecialiseerd in Flamboyage en Balayage! Ze is Ambiteus, geduldig, bruisend en houdt van een goed festival!

Read more

Marloes
Mulder

Marloes<br>Mulder

Een allround stylist die in verschillende salons heeft gewerkt. Ze is specialist in highlights zetten, technisch knippen en styling. Ze is perfectionistisch, houdt van reizen en heeft een tik voor schoenen!

Read more

Roos
Weimer

Roos<br>Weimer

Assistente van Marieke en Marloes! Ze gaat één dag in de week naar school en is drie dagen per week in de salon te vinden. Roos is modebewust, down to earth, eigenzinnig en super leergierig! Als leerling ondersteunt ze diverse werkzaamheden...

Read more

Marieke
Ruijvekamp

Marieke<br>Ruijvekamp

Marieke is Owner, Colorspecialist en Kevin Murphy Brandspecialist bij Salon Rebel. Sprankelend, ontdekker, gevoelsmens en levensgenieter! Ze zorgt dat de beste versie van jezelf de salon verlaat!

Read more

Lieve rebels,

In verband met het coronavirus zijn we genoodzaakt de salon voorlopig te sluiten. Dit doen we omdat we ons verantwoordelijk voelen voor de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers.

Natuurlijk balen we hier enorm van! Maar we hopen hiermee ons steentje te kunnen bijdragen aan het oplossen van dit probleem.

Wekelijks gaan we bekijken hoe de situatie ervoor staat. Via social media en onze website houden we jullie op de hoogte.

Heb je een een afspraak gepland? Dan bellen we je om de afspraak te verplaatsen.

Heb je een product nodig? En woon je op fietsafstand van de salon? Stuur een dm en Marieke komt op de fiets bij je langs.

Stay safe!

Team Rebel