Michelle
Kuenenger

Michelle<br>Kuenenger

Onze Colorspecialist vooral gespecialiseerd in Flamboyage en Balayage! Ze is Ambiteus, geduldig, bruisend en houdt van een goed festival!

Read more

Marloes
Mulder

Marloes<br>Mulder

Een allround stylist die in verschillende salons heeft gewerkt. Ze is specialist in highlights zetten, technisch knippen en styling. Ze is perfectionistisch, houdt van reizen en heeft een tik voor schoenen!

Read more

Roos
Weimer

Roos<br>Weimer

Assistente van Marieke en Marloes! Ze gaat één dag in de week naar school en is drie dagen per week in de salon te vinden. Roos is modebewust, down to earth, eigenzinnig en super leergierig! Als leerling ondersteunt ze diverse werkzaamheden...

Read more

Marieke
Ruijvekamp

Marieke<br>Ruijvekamp

Marieke is Owner, Colorspecialist en Kevin Murphy Brandspecialist bij Salon Rebel. Sprankelend, ontdekker, gevoelsmens en levensgenieter! Ze zorgt dat de beste versie van jezelf de salon verlaat!

Read more

Lieve Rebels,

We zijn super blij dat we vanaf 11 mei jullie haren weer mogen knippen en kleuren. Door jullie enthousiasme ontvangen we veel Whatsapp- en DM-berichten om een afspraak te maken. Het is voor ons lastig om een goede planning te maken via verschillende kanalen. Daarom verzoeken we jullie vriendelijk om ons even te bellen op het telefoonnummer 0570 594 308. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur. Hierdoor voorkomen we teleurstellingen en houden we ons netjes aan de richtlijnen van het RIVM.

Liefs Team Rebel